Verandering beleid i.v.m. het Coronavirus

Ook wij doen ons best om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en willen u vragen de volgende maatregelen met ons in acht te nemen:

  • Wij blijven open om de nodige zorg te kunnen bieden, wel blijven we weg bij de patiënten die binnen de risicogroep vallen. Wij nemen contact met u op wanneer u volgens ons binnen deze groep valt. Wanneer u zelf twijfelt kunt u altijd contact opnemen.
  • De openingstijden worden aangescherpt, behandelingen vinden plaats tussen 9.00 uur en 16.30 uur. Wanneer u een afspraak voor of na dit tijdstip heeft zullen we contact met u opnemen. 
  • Wij als therapeuten hanteren de extra hygiëne voorschriften zoals beschreven door het RIVM en zorgen dat na iedere behandeling de behandelruimte extra gereinigd wordt.
  • De wachtkamer is zodanig ingericht dat er voldoende ruimte kan zijn tussen patiënten. Mocht u liever buiten wachten, meldt u dan eerst even bij kamer 7 zodat we weten dat u er bent.
  • Wij begrijpen het wanneer patiënten er zelf voor kiezen om niet naar de praktijk te willen komen. Wel is het van belang om de afspraak dan telefonisch of via de mail af te zeggen. Het is ook mogelijk om een telefonische afspraak in te plannen.
  • We vragen patiënten die enige gezondheidsklachten ervaren (verkouden, hoesten, keelpijn en/of koorts) niet naar de praktijk te komen en naar de praktijk te bellen. We kunnen dan in overleg een telefonische (video)afspraak inplannen als u dat wilt.
  • We vragen patiënten een eigen handdoek mee te brengen en de handen voor en na de behandeling goed te wassen.
  • Wanneer u twijfelt of graag even wilt overleggen mag u altijd bellen naar 010-4744583.

Wij zullen bovenstaande tot in ieder geval 6 april hanteren. Wanneer er iets in het beleid gaat veranderen omdat wij bijvoorbeeld toch onze deuren moeten sluiten of omdat wij zelf gezondheidsklachten ervaren laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Met vriendelijke groet,

Nora Peppinck en Lesley van de Leur

Leave a Comment